Call for submissions

Vi har løbende forskellige submission calls og andre samarbejder i gang. 
Vil du være sikker på ikke at misse et submission call eller anden mulighed for at samarbejde med os, så tilmeld dig vores nyhedsbrev for designere her: Nyhedsbrev, designere.
Herunder finder du de submission calls, der er relevante lige nu.

URBAN BLOOM//MARTS 2024
Deadline for indsendelse af designudkast: 5/11-23

Den kommende Urban Bloom-kollektion med accessories er inspireret af overgangen fra de kolde måneder til de lune, med udgangspunkt i bylivet, der gradvist blomstrer op. Kollektionen skal udelukkende bestå af tilbehør; huer, vanter, tørklæder, scarves, sokker, tasker etc. 

Vi forestiller os huer/vanter med fletninger, spændende struktur eller luftigt udtryk, holdt oppe mod florlette tørklæder, store som små, lace/hulmønster og store luftige masker.

Vil vil gerne se drapé, flæser, perler, asymetriske linjer og andet, der kan tydeliggøre kontrasten mellem feminine linjer et kantet urbant udtryk.

Kollektionen bliver en del af en forårspakke, hvor i der udover opskrifterne vil være håndfarvet garn og strikketilbehør/lækkerier eller andet specielt. Pakkerne vil blive sendt ud til strikkestart 1/3-24.

MOODBOARD:
Du kan finde moodboard til inspiration her: https://pin.it/6LeY7KT
KRAV TIL DESIGN:
- Designet skal være i kategorien "tilbehør".
- Modellen skal strikkes i max. 1 fed håndfarvet garn fra Wool Collective. Det er muligt at sætte flere kvaliteter sammen, fx. sætte en mohairtråd til, dog skal den ene kvalitet altid være en af Wool Collectives håndfarvede kvaliteter. 
- Der er frit valg imellem alle Wool Collectives håndfarvede kvaliteter, se en oversigt over disse her.
- Vi accepterer kun originale designs, og disse må ikke have været solgt eller vist andre steder.
AFLØNNING/FORVENTNINGER:
Vi deler rettighederne til at sælge opskriften imellem os, og derudover betaler vi dig for dit arbejde med at udvikle opskriften.
De opskrifter, der bliver solgt på vores kanaler, vil vi altså beholde hele fortjenesten på, mens du beholder hele fortjenesten på de opskrifter du selv sælger. 
Vi sponsorerer garn til udvikling af opskriften samt til teststrik af 1 model.
Du skal selv sørge for teststrik af opskriften, men vi sætter dig gerne i kontakt med nogle dygtige testere. 
Vi aflønner med følgende:
Strømpe: 750 kr (min gradueret fra str. 37-42)
Sjal/stort tørklæde: 1200 kr 
Hue/Handsker: 750 kr
Lille tørklæde/Scarf: 750 kr
Taske: 750 kr
Bemærk at alle beløb er ex. moms.
Vi vil korrekturlæse opskriften og udføre en teknisk gennemgang, men vi forventer at designeren selv har korrekturlæst og lavet tech edit på opskriften, inden den sendes. 
Vi sætter opskriften op grafisk i vores eget layout, du skal altså selv sætte opskriften op i dit layout, såfremt du selv ønsker at sælge den. 
Du får din opstrikkede model retur efter 3 måneder.
DEADLINE:
Frist for indsendelse af designforslag: 5/11-23
Du vil modtage en mail om dit design er blevet udvalgt senest 8/11 og modtage garnet til udvikling af modellen senest: 22/11.
Den færdige opskrift samt den færdige model skal være os i hænde senest 22/1-24.
Kollektionen går live 1/3-2024, og du må sælge din opskrift fra denne dato.
VORES VÆRDIER:

Vi sætter pris på designforslag fra alle, uanset race, etnicitet, religion, køn, seksuel identitet og alder.
Bemærk, at du ikke behøver at have en stort portfolio af opskrifter, vi er stolte af at kunne inkludere nye designere. Alle designforslag vil blive omhyggeligt vurderet og overvejet.
SUBMISSION:
Vi skal modtage billeder af en tegning og en strikkeprøve til designet.
På tegningen, eller som tekst ved siden af, skal være forklaring omkring designelementer som f.eks. mønster/glatstrik/specielle detaljer.

Strikkeprøven skal være strikket i en garnkvalitet, der matcher den kvalitet fra Wool Collective, du gerne vil strikke designet i, således at fibersammensætning og strikkefasthed er ens. Vi vejleder gerne om vores kvaliteter, såfremt du er i tvivl.

Der ud over vil vi gerne have en kort tekst om dine tanker med designet, og hvor du har fået inspirationen fra.
Det hele sendes sammen med navn, kontaktoplysninger og profil på sociale medier til nedenstående mail, med overskriften "Designforslag, Urban Bloom", senest 5. November.

Mail: info@woolcollective.com
Vi modtager gerne opskrifter på både dansk og norsk.